Google+

Google+ heeft anno 2013 wereldwijd ruim 500 miljoen gebruikers. Dat zijn veel potentiële klanten. Net als op Facebook kun je op Google plus mensen en organisaties om je heen verzamelen. In kringen. Met die kringen kun je vervolgens in gesprek. Via Hangouts kun je (groeps)videochats houden.

Google+ hangt qua sfeer momenteel een beetje tussen LinkedIn en Facebook in. Wel profi, maar wat informeler.

Via content marketing kun je op Google+ niet alleen je klanten, leden en donateurs informeren, service verlenen, werven en behouden. Adverteren bij de mensen die in de kringen van de mensen in jouw kringen actief zijn kan ook. Maar dat wordt – net als op Facebook –  effectiever als je netwerk op Google+ groter wordt.

Een ander voordeel van Google+ is dat je met 100 of meer mensen in je kringen voorrang gaat krijgen bij de Google zoekmachine en bij Adwords. Hoe beter Google weet wie je bent en wat ze aan je hebben, hoe beter ze je kunnen matchen met potentiële klanten.

todeBoon kan je helpen om netwerk op te bouwen op Google+, om content marketing, acties, campagnes, advertenties en webcare voor Google+ te organiseren en uit te voeren. Met als conversies: merk laden en inhoud geven, merktrouw en ambassadeursschap te krijgen van de mensen in je kringen. Om potentiële leden, klanten, donateurs of kiezers te werven.

Interessant? Neem contact op met todeBoon voor meer informatie.

Geef mij Gratis Advies