Over todeBoon

Marcel BoontjetodeBoon is het bedrijf van Marcel Boontje. Sinds 1999 houd ik me bezig met de informatiesamenleving. En specifiek met online marketing en online communicatie. Online kun je superveel informatie direct en makkelijk naar je toe halen en er iets mee doen: wijzer worden, informatie vergelijken, een oordeel vellen, een aankoop doen.  De keus is aan jou.

Als klant  bepaal je wat er in een webwinkel gebeurt. Je hebt als klant de regie. Je zoekt iets. Je Googled een keer en het staat voor je neus. Staat het er niet? Volgende webshop! Maar …

Wat kun je als bedrijf of organisatie doen om je product of dienst online succesvol te verkopen?

Het antwoord ligt in:

  • een goede online strategie
  • de juiste online marketing instrumenten
  • een warme online relatie met je klant(en)
  • een website waarop je als klant na 1 seconde denk:”Dit zocht ik!”

todeBoon helpt om het hele plaatje in te vullen. Van analyse tot oplossing. Van ontwerp tot onderhoud. Van server tot service. Zonder dat het veel kost!

Daarom werkt todeBoon graag met open source software als Drupal en WordPress. Met social media als Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. En met Google Analytics en Adwords.

En omdat todeBoon net zo webby is als de diensten waarmee we je online verder helpen, krijg je als kennismaking vrijblijvend een uur lang Gratis Advies!

Precies wat je zoekt als klant! Als het je bevalt, kunnen we altijd verder praten …

Geef mij Gratis Advies