Youtube

Via Youtube kun je met video meer dan een miljard mensen bereiken. Geweldig natuurlijk als je een commercial hebt die wereldwijd of in heel Europa gezien mag worden. Maar gelukkig is Youtube ook geschikt voor lokaal gebruik, doelgroep gericht adverteren, service verlenen, informeren, merk bouwen, campagne voeren en recruitment.

Ook al gaat je video niet de hele wereld over of viral, dan heb je er nog steeds veel aan in marketing en communicatie opzicht.

Surfers kijken online gewoon liever video dan dat ze een tekst lezen. Daarom levert video adverteren op Google nieuwe leads op en meer sales.

Je hoeft ook niet te adverteren om succesvol te zijn op Youtube. Je kunt voor weinig of geen geld video’s op Youtube zetten waarin je je expertise toont, je product in actie laat zien of gewoon een band creĆ«ert met je klanten, donateurs of kiezers. Klanten kopen eerder iets van iemand die ze kennen en vertrouwen, dan van een vreemde. Dus meet the expert is ook een goede Youtube marketingstrategie.

Bovendien is Youtube nauw verbonden met andere Google producten als Google Search en Google+. Via goed bekeken, goed beschreven en goed gemaakte video’s kun je de zichtbaarheid van en binding met je organisatie vergroten op alle kanalen van Google.

Kortom: met goede video content kun je op Youtube klanten, leads, leden, donateurs of kiezers vinden. En todeBoon kan je helpen om succesvol te worden of te blijven op Youtube.

Interessant? Neem contact op met todeBoon voor meer informatie.

Geef mij Gratis Advies